Privātuma politika un citi noteikumi

Šis ir paziņojums par fizisko personu datu apstrādi un piekrišana personas datu apstrādei, attiecas uz interneta veikalā reģistrētajiem lietotājiem, kā arī potenciālajiem klientiem, kuri apmeklē vietni, iegādājas preces veikalā uz vietas vai iegādājas preces interneta veikalā bez reģistrācijas. Saistībā ar to, ka personas datu apstrāde tiek veikta Interneta veikalā, Vietnē un Sociālajos medijos, un lai informētu Lietotāju un Klientu par personas datu apstrādi, kā arī lai nodrošinātu pamatu personas datu apstrādei. Lietotāja un Klienta personas datus, šī politika sniedz Lietotājam un Klientam informāciju par Lietotāju un Klienta personas datu apstrādi.

1. Pārzinis – Lietotāja un Klienta personas datus pārvalda Meklis.

Meklis- Sabiedrība ar ierobezotu atbildibu “Meklis”, reģistrācijas numurs 40203435975, SEPA LV04ZZZ40203435975, Cepļi, Gulbenes n., Belavas p., LV-4410

Lietotājiem un Klientiem ir tiesības sazināties ar Mekli par personas datu apstrādes jautājumiem.
Pārziņa datu aizsardzības speciālists: Par personas datu apstrādes jautājumiem varat sazināties ar Pārziņa datu aizsardzības speciālistu, rakstot uz meklispd[at]inbox.lv

2. Lietotāja un Klienta Personas dati, apstrādes mērķi, pamati un noteikumi, kā arī Personas datu saņēmēji

Ja Pārziņa rīcībā nav informācijas, kas Pārzinim ir jāsniedz saskaņā ar likumu, Pārzinis nevar būt atbildīgs par šīs informācijas nesniegšanas negatīvo ietekmi uz Klientu un/vai Lietotāju.
Ja Pārziņa rīcībā nav tiesību aktu ievērošanai nepieciešamās informācijas, tas var ietekmēt Klienta un/vai Lietotāja tiesības un pienākumus, un Pārzinis nevar būt atbildīgs par šādām sekām.

Ja Lietotājs un/vai Klients nesniedz Pārzinim līguma izpildei nepieciešamos Personas datus, Pārzinim var būt ierobežota iespēja izpildīt līgumu ar Lietotāju un/vai Lietotāju.
Ja Pārziņa rīcībā nav līguma izpildei nepieciešamās informācijas, tas var ietekmēt Klienta un/vai Lietotāja tiesības un pienākumus, un Pārzinis nevar būt atbildīgs par šādām sekām.

3. Lietotāja un Klienta tiesības Personas datu apstrādes ietvaros

Lietotājam un Klientam ir tiesības pieprasīt Pārziņa piekļuvi saviem Personas datiem.

Ja Lietotājs vai Klients atsauc savu piekrišanu, tostarp piekrišanu sīkdatņu lietošanai, Pārzinim ir tiesības ierobežot savu pakalpojumu funkcionalitāti un apjomu, tostarp Vietnes un Interneta veikala ietvaru. Šādos gadījumos Pārzinis nevarēs sniegt atbilstošus pakalpojumus Lietotājam vai Klientam, ja Pārziņa rīcībā nav pakalpojumu un/vai funkcionalitātes nodrošināšanai nepieciešamo Personas datu piekrišanas atsaukšanas dēļ. Piekrišanas atsaukšana neietekmē apstrādes likumību, pamatojoties uz piekrišanu, kas sniegta pirms atsaukšanas.

4. Sīkdatnes

Sīkfails ir neliels fails, kura ievietošanai datora cietajā diskā ir nepieciešama atļauja. Kad persona piekrīt, tiek pievienots fails, un šis sīkfails palīdz analizēt vietnes trafiku vai informē personu par konkrētas vietnes apmeklējumu.

Sīkdatnes ļauj tīmekļa lietojumprogrammām individuāli atbildēt uz Klienta vai Lietotāja pieprasījumiem. Tīmekļa lietojumprogramma var pielāgot darbību Klienta vai Lietotāja vajadzībām un interesēm, apkopojot un atceroties informāciju par jūsu vēlmēm. Pārzinis izmanto trafika žurnāla sīkdatnes, lai analizētu datus par tīmekļa lapu apmeklēšanu un uzlabotu vietni atbilstoši Klienta vai Lietotāja vajadzībām.

Klientam vai Lietotājam ir iespēja noraidīt, pieņemt vai personalizēt sīkdatnes.

Papildus sīkdatnēm Pārzinis var izmantot līdzīgas tehnoloģijas (piemēram, pikseļus), kas nodrošina informācijas vākšanu par Klienta un/vai Lietotāja iepirkšanās paradumiem vai interesēm.

6. Maksājuma izpildei nepieciešamie personas dati.

SIA Meklis maksājuma izpildei nepieciešamos personas datus nodod pilnvarotajam apstrādātājam Maksekeskus AS.

7. Citi noteikumi – atlaižu kuponi

Atlaižu kuponi ir kods, ko var izmantot iepirkumu grozā pirms piegādes informācijas izvēles.
Atlaižu kuponus var saņemt tikai SIA Meklis.

8. Affiliate Partner produkti, reklamētie produkti, produkti no baneriem un emuāra mūsu veikalā.

Dažas preces mūsu veikalā ir izvietotas tikai kā saite uz citiem veikaliem. Šiem produktiem nedarbojas mūsu standarta piegādes, privātuma vai citi noteikumi. Pēc novirzīšanas uz pārdevēju veikalu, jums ir jāizlasa visi šī pārdevēja veikala noteikumi.

9. Produkti no citiem pārdevējiem mūsu veikalā.

Mūsu veikalā būs apskatāmas arī citu pārdevēju preces. Jūs varat redzēt visu informāciju par pārdevēju. Šīm precēm darbojas visi standarta noteikumi.